Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nedostaky minuleho Ceskoslovenska bych na nikoho nesvadel. To bylonase dilo, stejne jako dnesni mafiansky zkorumpovany kapitalismus, ktery tu mame. Rusko neco prodela a Evropa tez. Mozna vydela Amerika, ale to uz je jeji labuti pisen, konecne narazila !

0 0
možnosti

To je průšvih, když jsou ohroženy kšefty!!! (Nedivím se, jen nevím, proč se nám snažíte vaši pravdu vnutit 'věděckými' řečmi.)

0 2
možnosti

J56a53n 77P48a85v58e70l

25. 7. 2014 14:49

Právě kvůli bezpáteřním krysám, jako jste Vy, si Putin vůbec dovolil zaútočit na nezávislý stát. Ví totiž, že obrovská spousta lidí nemá páteř a začnou se třást při pomyšlení, že by snad trochu poklesla jejich životní úroveň. Taková gradace, jako že by třeba došlo určité zboží a nebo, nedej bože, že by šli se zbraní v ruce bránit svou vlast, je pro Vás totálně nepředstavitelná.

Kdyby Putin věděl, že týden po obsazení Krymu bude mít na sobě takové sankce, že se pokaká, k situaci na východní Ukrajině by vůbec nedošlo. Ví totiž, že EU se bez něj obejde s velkými problémy. Rusko by ty problémy mělo dříve a mnohem těžší. Možná by zabral Krym demokraticky, na základě svobodného referenda, ale na východě Ukrajiny by netrpěli a neumírali civilisté.

Kdyby ...

0 2
možnosti

J59a56n 62F41r56o26l52í36k

25. 7. 2014 13:06

Tu poslední větu jsem nepochopil. Jakou variantu má naše politická reprezentace zvážit? My snad máme nějaké pravomoce po té co jste si zvolili ÁNO a ČSSD, kteří lezou Burselu do zadku?

2 1
možnosti

Mýlíte se. Rozhodli jste se, když jste dali své ANO vstupu do EU.

1 0
možnosti

Zvýšení nezaměstnanosti v našich firmách- to našim politikům nedojde... Na těchto sankcích ve skutečnosti proděláme všichni!

3 0
možnosti

J80a79n 32P48a10v40e62l

25. 7. 2014 14:43

Vtipný zdroj, něco jako AC24

0 0
možnosti

USA a EU si předhánějí v tom, kdo vrhne větší sankce na Rusko, chtějí na oplátku dosáhnout toho, aby Rusko se nevměšovalo do Ukrajiny a ovlivnilo pro-ruské militantní skupiny, aby složily zbraně. Naše noviny ale nepíší nic o tom, že státy Rusko, Čína, Jižní Afrika, Indie a Brazílie založily banku BRICS. Rusko tedy odbytiště má a zřejmě má také možnosti financování a také může získat technologie z Číny. Je smutné, že ještě v této době nenechá západ a Rusko Ukrajinu na pokoji, Ukrajinci by si měli vypořádat svoje problémy sami.

1 0
možnosti

Zatim z vasnvich vede Obama. Pomluvil Putina na Facebooku i Twiteru. A to uz zaboli.

1 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1642x
Politik a vlastenec.

Bývalý kandidát na prezidenta České republiky 2018.

Prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu České republiky.

Seznam rubrik