Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P96e25t97r 27B37u92r62i96a47n

4. 10. 2018 16:46

Neměly by ty kordony policistů být raději v městských no-go zónách po celé Evropě?

Karma.

1 0
možnosti

Bez ohledu na to, jestli souhlasím s obsahem, nebo ne, vám musím vytknout, že pravdivost celého textu je účelově opřena o poměrně odvážné líbivé tvrzení, že "Mezi evropské hodnoty vždy patřila ochrana lidských práv, svoboda, rovnost a demokracie.

" :-P

Navíc se jedná o příliš okatou manipulaci typu "Protože vám prokazatelně nelžu v první pozitivní větě, kterou chcete slyšet, je nutně pravdivá i ta druhá", tedy něco jako "Protože je Slunce kulaté a příjemně hřeje, je potřeba přijmout více úředníků." ;-)

0 1
možnosti

Dialog u Masaryků mohl být zajímavý. Jistě Mosty, pak jsou zase objevy Dubiska a snaha o ochranu v jeho stínu košaté koruny. Vše je určitě potřebné, nicméně vědět - kam mosty vedou, podobně i dubisku listy upadnou a zjeví se zchátralý strom. Já měl taky řečného otce, pravil - Synu, nikdy do žádné strany nevstupuj. Pokud by jsi se náhodou ale rozhodl - Tak jedině ve funkci Předsedy! Být prostým členem nemá absolutně žádný význam! Mj., mlj rodič Andreje Babiše vůbec neznal. To je mocný strom i překlenutí dravého říčního toku. Mnozí , svou volbou - došli skutečně daleko! ...

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1642x
Politik a vlastenec.

Bývalý kandidát na prezidenta České republiky 2018.

Prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu České republiky.

Seznam rubrik