Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

R^ každý den trpí milióny nevinných tvorů aby se nasytily milióny jiných tvorů kteří nad tím zavírají oči :-/

0 0
možnosti
JJ

To je prostě příroda. Silnější požírá slabšího, aby přežil. Na rozdíl od zvířat člověk usmrcuje svou kořist rychle a bez zbytečného trápení. Takové velké šelmy často začnou konzumovat svoji kořist ještě zaživa.

Tam, kde se tato ppřirozená zákonitost přírody poruší, nastává problém.

0 0
možnosti
OU
IM

I48v95a29n 81M82i38n45á26ř

7. 12. 2018 3:02

Zabití slepice, husy, králíka, či prasete - byla vždy odvěká nutnost, spojená se životem českého venkova. Určitě si v ní však nikdo nelibuje. Hledat v tradičních zabijačkách, jakýkoli prvek nelidskosti a násilí .. je jen ostentativním a alibistickým projevem hlouposti.

6 0
možnosti
Foto

Co řešíte?Fejs je soukromá firma a ne nějaký státní orgán,či snad dokonce celý svět.To,že má dost hloupé podmínky na znázornování násilí,ale třeba i na nahotu je sice pravda,ale prezentovat to jako ohrožení "národa" je dost mimo....

3 2
možnosti
Foto

Mě se udělá špatně, jen se na TV podívám. A to i když je vypnutá!:-)

1 0
možnosti
KB

K37a72r81e61l 35B13o16k

6. 12. 2018 19:29

Prosím IQ.

0 1
možnosti
Foto

Stejné sdílení na mém FB profilu v rámci podpory Šárka Mikmek, kde jí díky fotkám ze zabíjačky na pár dnů zavřeli účet, stejný obrázek zabíjačky a mistra Drahoše, který stahuje králíka. Tentokrát cenzur poučen "úspěchem" cenzury zabíjačky nechal vypárané prase a stáhl jen Drahoše, který stahuje králíka, s absurdním textem, že "obraz na fotce může být násilný nebo realisticky vyobrazený!"

3 1
možnosti
JK

I Mistr Josef Lada je ohrožen.

7 0
možnosti
TG

R^Předpokládám, že p.Drahoš podřízl králíka v okamžiku, kdy ten se otočil a ani koutkem oka nezahlédl lesklý, dlouhý a ostrý nůž v rukou akademika.

4 0
možnosti
OU
Foto

R^Viděl jsem odpudivá násilí, při nichž zúčastnění dokonce soutěžili, kdo bude násilnější. Podívaná pro lidi se silným žaludkem. Násilníci znásilňovali sami sebe. Přemáhajíce odpor pramenící v ztrápených útrobách se nechutně přecpávali. Jednou knedlíky, jindy vejci natvrdo...........Všichni se dobře bavili a povzbuzovali žrouty k prasknutí. Vpravdě idiotská zábava.

Za chvíli půjdu do řeznictví pro kousek masa. Spatřím tam mrtvoly rozsekané na cimprcampr. Zvládám to. Horší je vidět, jak se někdy transportují zvířata .

4 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1642x
Politik a vlastenec.

Bývalý kandidát na prezidenta České republiky 2018.

Prezident Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu České republiky.

Seznam rubrik